بررسی مهارت های مهم آشپز و کمک آشپز
مهارت های آشپز و کمک آشپز چیست؟
بر اساس متن "شرح وظایف آشپز و کمک آشپز" سرآشپز و کمک آشپز افرادی هستند که در تمام جنبه های تهیه غذا آموزش دیده اند. مسئولیتهای اصلی آنها شامل برنامهریزی منوها، نظارت بر کارکنان آشپزخانه و اطمینان از اینکه غذا مطابق با استانداردهای باکیفیت است، است.
جهت مشاهده آخرین آگهی های استخدام آشپز و کمک استخدام کلیک نمایید.
در ادامه به بررسی مهارت های آشپز و کمک آشپز میپردازیم.
- مهارت سازمانی:
آشپزخانهها میتوانند محیطی بسیار شلوغ برای کار کردن باشند، بنابراین ضروری است که شما این توانایی را داشته باشید که همیشه تمیز و مرتب کار کنید. این مهارت شامل این است که بتوانید تمیز و مرتب کار کنید. آشپزهای زیادی وجود دارند که از نظر فنی آشپزهای خوبی هستند اما به محض این که محیط آنها شلوغ میشود، نظم آنها به هم میخورد. این یعنی اینکه فرد مهارت سازمانی بالایی ندارد.
- توانایی انجام چند کار ماهرانه:
ممکن است عناصر زیادی از غذا در یک بشقاب وجود داشته باشد تا یک غذای کامل درست شود. حالا فکر کنید، آن بشقاب روی میزی قرار دارد که قرار است پیش غذا و دسر نیز داشته باشد. توانایی فکر کردن به همه چیز به یکباره و درک و دانستن اینکه هر بخش از آشپزخانه روی چه چیزی کار میکند و یا شما چگونه باید از عهده وظایف خود برآیید، مهارتی است که تسلط بر آن بسیار سخت است. اما یک آشپز خوب قادر خواهد بود این کار را به خوبی انجام دهد.
نظرات
ارسال یک نظر