بررسی مهارت های سرپرست کارگاه ساختمانی در یک نگاه

مسئول کارگاه وظایف بسیار سختی دارند و مسئولیت پروژه‌های چند وجهی و پیچیده را بر عهده می‌گیرند. حتی کارفرمایانی که به دنیال استخدام سرپرست کارگاه بدون سابقه کار میباشند از کارجوی مراجعه کننده انتظار دارند برخی مهارت ها را دارا باشند. 


امروزه، این نقش بیش از دانش عمیق، مدیریت افراد را جهت افزایش کارایی و کاهش خطرات می‌طلبد. مدیران سایت برای دستیابی به این کارایی‌ها، نیاز به برخی از مهارت‌ها از جمله به درک و استفاده از آخرین فناوری دارند. اگرچه در این مورد بر نرم افزار یا مهارت مبتنی بر اینترنت تاکید نشده است؛ اما مشخص است که به هر اندازه که سرپرستان کارگاه با دنیای فناوری و نرم‌افزارهای مرتبط با شغل خود آشنا باشد، به همان اندازه نیز موفق خواهد بود. در کنار این ویژگی مهارت‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند بسیار کمک کننده باشد:

  • آشنا بودن با جدیدترین ابزارهای مدیریتی
  • داشتن توانایی برای توسعه فرهنگ همکاری
  • آشنا و پیشرو بودن با آخرین تکنولوژی دیجیتال
  • مهارت‌های حل مسئله، زیرا این مسئولان باید مسائلی را که ممکن است در طول فرآیند ساخت و ساز به وجود بیاید حل و فصل کند.
  • مهارت‌های بودجه بندی و یا مدیریت مالی که مدیر سایت ساخت و ساز را قادر می‌سازد از سودآور بودن پروژه‌ها و مطابقت تمام هزینه‌ها با بودجه مشتری اطمینان حاصل کند.
  • مهارت‌های ارتباطی شفاهی و نوشتاری عالی، زیرا باید اطلاعات را به پیمانکاران، مشتریان، معماران، مهندسان، کارکنان و… منتقل کند.

منبع: وظایف سرپرست کارگاه چیست؟

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

11 مهارت اصلی که برای یک طراح لباس حرفه ای نیاز است

شرح وظایف و مسئولیت های مهندس معمار

بررسی مهارت ها و وظایف مهندس نرم افزار حرفه ای